Сайтът използва бисквитки (cookies) за изпълнение на поръчките и по-добро обслужване. Прочети повече Приемам
Коланел /Collanelle/ Уголемяване

Коланел /Collanelle/

Коланел /Collanelle/ - колагенов комплекс за  подобряване подвижността и здравето на мускулно-скелетната система, за по-еластична, хидратирана и с млад вид кожа.  Като съпътстващо средство за отслабване, за подпомагане ефекта на по-бързо засищане.

Опаковка - кутии от 400 грама /40 дози - за 40 дни/ с мерителна лъжичка /прах, който се приема след разтваряне във вода/

Подробности

Изчерпано

48,00 лв

Още информация

Продуктите Коланел (Collanelle) са с доказана полза за здравето, лесни са за прием, имат приятен вкус. Основното активно вещество в Коланел (Collanelle) е колаген – хидролизиран, специално произведен, за да се усвоява в максимална степен от организма. 
 
Колагенът е най-широко застъпеният в човешкото тяло протеин. Той е ключова съставка на всички съединителни тъкани, осигурява инфраструктурата на мускулно-скелетната система и е основен градивен елемент на кожата. Пикът на производството на колаген в човешкия организъм (независимо от пола!) е около 25-та му година. След това то непрекъснато намалява, като след 70-годишна възраст става няколко пъти по-малко. 
 
Т.нар. колагенови пептиди са хидролизирана форма на колаген. Ползите за здравето им са известни от почти десет века. Днес колагеновите пептиди са съставка с безспорно доказан ефект. За производството на Коланел (Collanelle) се използват високопречистени и биоактивни колагенови пептиди – Пептан (Peptan) на фирмата Rousselot. За тяхното действие свидетелстват редица проучвания – както лабораторни, така и с участието на хора – доброволци. Пептан колагенови пептиди е естествена (същата като тази в човешкото тяло) и уникална комбинация от 18 ключови аминокиселини от натурални източници. Това осигурява лесно усвояване и максимален ефект.
 
Други съставки в Коланел:
· витамини А, В6, С и Е,
· цинков сулфат,
· Л-Карнозин - дипептид на аминокиселините бета-аланин и хистидин; притежава доказан антиоксидантен и забавящ стареенето (гликацията) ефект.
· годжи екстракт – антиоксидантен ефект;
· помощни вещества: лимонена киселина, фруктоза, натурален подсладител - екстракт от стевия, ягоди на прах, аромат ягоди. 
 
Утвърдени здравни ползи - Коланел
Витамин С допринася за образуване на колаген на костите, хрущяла, кръвоносните съдове, за нормалната функция на кожата, венците, зъбите и кръвоносните съдове.
 
Витамин А допринася за поддържането на нормалното състояние на кожата и за намаляване на чувството на отпадналост и умора.
 
Витамин В6 допринася за нормалното протичане на метаболизма на белтъчините и гликогена и за регулирането на хормоналната дейност.
 
Витамин Е допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.
 
Цинкът допринася за нормалното състояние на кожата, косата и ноктите, за нормалния синтез на ДНК, както и за нормалния метаболизъм на витамин А.
 
В една дневна доза Коланел (Collanelle) се съдържат цели 8,2 г колаген. Т.е. продуктът ще ви осигури препоръчителната дневна доза с еднократен прием при това под формата на напитка с приятен вкус.

12 други продукти в същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и: