Сайтът използва бисквитки (cookies) за изпълнение на поръчките и по-добро обслужване. Прочети повече Приемам
Червен пипер 140 ASTA La Pastora Уголемяване

Червен пипер 120-140 ASTA La Pastora

Червеният пипер 120-140 ASTA е произведен в Испания от La Pastora - фамилна компания с традиции в производството на червен пипер от 1945 г.
Червен пипер 120-140 ASTA La Pastora е 100% чист пипер, получен от смилането на узрели на слънце, здрави, изсушени чушки от вида Capsicum Annuum. Отличава се с наситен червен цвят,  мек, леко сладък, благороден вкус и богат аромат на зрели червени чушки.

Подробности

2,24 лв

  • 100 г
  • 250 г
  • 500 г
  • 1 кг

Подобни продукти

Още информация

Червеният пипер 120-140 ASTA La Pastora е произведен под строг контрол, гарантиращ качеството и чистотата на продукцията по време на целия производствен процес от суровината до крайния продукт.  

Червеният пипер 120-140 ASTA La Pastora е различен от масовия пипер на българския пазар.

ASTA е мерна единица за определяне на интензивността на цвета на червения пипер – основен показател за неговото  качество.  Според отменения вече БДС 466-80 мленият червен пипер се произвежда в 5 качества, като разликата е основно в цвета - багрилно съдържание в единици по АSTA:
- Превъзходен деликатес - минимум 175 ASTA
- Деликатес - минимум 145 ASTA
- Екстра - минимум 125 АSTA
- Първо качество - минимум 105 ASTA
- Второ качество - минимум 75 ASTA

Колкото по-висока е стойността на ASTA, толкова по-силен и наситен е цветът, и по-богат и осезаем е ефектът върху крайния продукт при готвене. Червният пипер, който масово се предлага в момента на нашия пазар е около 80 ASTA.

Ние ви предлагам червен пипер 120-140 ASTA - едно позабравено от българския потребител качество.

Червеният пипер 120-140 ASTA е с наситен червен цвят,  мек, леко сладък благороден вкус и характерен богат аромат на добре узрели червени чушки. Не е стерилизиран,  не е облъчван, не съдържа ГМО и изкуствени оцветители.

Опитайте различното качество!

----------------------------------------------------
Нашият червен пипер притежава сертификат, удостоверяващ, че е чист, натурален продукт, не е стерилизиран,  не е облъчван, не съдържа генномодифицирани организми и изкуствени оцветители.

Да се съхранява на чисто, сухо и проветриво място, защитено от пряка слънчева светлина.

30 други продукти в същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и: