Какаови зърна трошени 200 г Уголемяване

Какаови зърна трошени 200 г

Натрошените какаови зърна са парченца от сърцевината на какаовото зърно без външната обвивка. Те имат хрупкава текстура на ядки и приятен силен аромат. Натрошените какаови зърна могат да се консумират директно, като добавка към мюсли, като поръски на кремове, сладоледи, сладкиши, за печива, торти и др.

Опаковка: Пликове от газнепропускливо фолио

Подробности

7,18 лв

Подобни продукти

Още информация


Няколко идеи как да включите натрошените какаови семена в менюто си

1. Използвайте натрошените какаови семена за поръсване на сладоледи, кремове, за украса на торти и всякакви сладкиши, на които подхожда какаовия аромат.

2. Добавете какаовите парченца в бисквити, кексове и други сладки печива вместо ядки или в комбинация с други видове ядки и семена.

3. Използвайте за приготвяне на сурови бонбони, мусове, енергийни барове, пудинги.

3. Песто с натрошено какао – половин чаша какаови парченца и 4 супени лъжици зехтин се разбиват с пасатор. Добавят се няколко листенца пресен босилек и десетина обезкостени маслини и се разбиват  до получаване на еднородна паста. Пестото се консумира върху препечена филийки пълнозърнест хляб. Можете да гарнирате с пармезан или друго сирене на вкус.

4. Поръсете с натрошено какао прясната салата от марула, рукола или други зеленчуци. Можете да добавите натрошено козе сирене и няколко зрънца касис. Ще получите необичайна, но завладяваща комбинация от вкусове и аромати.

Суров енергиен бар със семена и натрошени какаови зърна

30 други продукти в същата категория:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също и: