Меню Затваряне

Сибирска гъба чага на прах

Сибирската гъбата чага е паразитна дървесна гъба предимно по брезите в северните части на Русия, Северна Америка, Китай и Европа. Гъбата чага е мощен антиоксидант, имуностимулант и адаптоген. Чаят от чага намалява умората, подобрява съня, регулира функцията на мускулите и нервите, стимулира умствената дейност, елиминира ефектите от стреса, спомага за храносмилането, поддържа жизнеността на кожата и косата. Силно тонизиращо и подмладяващо средство.

Код: Няма Категория:

Гъбата чага е паразитна дървесна гъба предимно по брезите в северните части на Русия, Северна Америка, Китай и Европа. Тя се развива бавно в сурови климатични условия и в изключително чиста природна среда – необходими са около 20 години за достигане на размер от 0.5 м в диаметър. През този период гъбата чага абсорбира биологично активни вещества от живото дърво, което е неин приемник. Зрялата сибирска чага е изключително богата на магнезий, калий, желязо, манган, мед, полизахариди /бетулин, бетаглюкани/ меланин, пълния спектър от фитостероли.  Освен това гъбата чага  притежава най-високо ниво на антиоксидантна активност /ОРАК/ от всички суперхрани. Всичко това прави сибирската чага мощно средство за поддържането на силна имунна система, за борба с раковите клетки, за детоксикация на черния дроб. Чаят от чага намалява умората, подобрява съня, регулира функцията на мускулите и нервите, подобрява психическата яснота, елиминира ефектите от стреса, спомага за храносмилането, поддържа жизнеността на кожата и косата. Силно тонизиращо и подмладяващо средство.

Съставки

Продуктът съдържа:

Сибирска гъба чага на прах

Употреба

Поставете 4 чаени лъжици „Чай Сибирска чага” в 400 мл гореща вода. Температурата на водата трябва да е максимум 75 С. За най-добър резултат изчакайте между 5 и 7 минути. Готовия чай подсладете със захар, мед, кленов сироп или друга добавка. Насладете се на богатия вкус и невероятния аромат на горещата напитка

Също може да ви хареса…

  • Спирулина на прах – натурална пълноценна храна, която укрепва имунната система, регулира телесното тегло, пречиства организма от токсини, доставя жизнено важни аминокиселини.

  • 39.00лв.

    Изберете разфасовка:: 500g

  • Хлорела  на прах е енергийна храна, ценена от спортисти и всички, които желаят да се хранят пълноценно и здравословно. Хлорелата (Chlorella Vulgaris) е едноклетъчно микроводорасло, синьо-зелено…